Соларна плоча Производители, добавувачи во Taiwan.
GOOGOL COMPANY е една од водечките производителот, снабдувачот и извозник на Соларна плоча, со една фабрика во Taiwan. Ние ги доставуваме и извоз постојано висока класа производи и постојано подобрување на производните процеси и работата на животната средина преку вкупно вклучување на вработените и строго придржување кон фер бизнис етика. Имаме стекнато неколку патенти во оваа област. Нашата искреност и напорна работа ни помогна да одговара на нашиот квалитет со меѓународните стандарди. Ако сте заинтересирани во сите стилови на нашите производи, Ве молиме слободно да контакт.

Соларна плоча

Мали соларни панели Прилагодени високо-ефикасни тајвански производители со висок квалитет 10-170wWS10-170G6M Компанијата Googol користи 6-инчи висока-ефикасни монокристални соларни ќелии и дизајнира бајпас диоди за да го намали падот на моќноста предизвикан од засенчување.Избира да користи ниско-железо и висока-калено стакло со пропустливост,ЕВА,Тедлар заден авион,и елоксирана алуминиумска рамка за да се направи висока-квалитетни соларни панели,Достапни се прилагодени соларни панели. Излезната моќност е загарантирана за најмалку 90%за 10 години;најмалку 80%за 25 години,а производот има гаранција за 5 години. Прилагодените соларни панели што ги произведуваме се широко користени на многу места,како што се знаците на автобуската постојка,Соларна телекомуникација,соларни улични светилки,Преносливи соларни системи,Исклучено-мрежна електрана,машини за билети за паркинг,камери за надзор,системи за мониторинг на шумите(како што е следењето на пожарот,итн.),мониторинг на наводнувањето за заштеда на вода на обработливо земјиште,мониторинг на акумулацијата на браната(како што е следењето на нивото на водата,итн.)и напојување во оддалечените области,итн. Нашите прилагодени мали и средни-соларни панели со големина и системи за складирање на енергија ги обезбедуваат сите-тркалезни решенија за надворешна соларна енергија за клиенти од целиот свет. Со 20 годишно дизајнерско искуство,само кажете ни ги барањата,дизајнот и изработката може да ни бидат предадени. Големината и моќноста може да се прилагодат Алуминиумската рамка и ПЕТ може да се прилагодат во боја Изгледот може да се прилагоди(ве молиме распрашајте се за големи количини) Карактеристики: Употреба 6-инчи висока-ефикасност монокристални соларни ќелии. Заобиколете ги диодите за да го намалите падот на моќноста предизвикан од засенчување. Ниско-железо и висока-калено стакло со пропустливост,ЕВА,Тедлар заден авион,и елоксирана алуминиумска рамка. ISO 9001:2000. АПЛИКАЦИИ: Соларна телекомуникација Соларни улични светилки Сончеви сообраќајни знаци Приватни резиденции Исклучено-мрежна електрана Преносливи соларни системи Соларно пумпање вода/соларно наводнување Нашата фабрика: Ние сме ISO:9001 сертифицирана фабрика за производство на соларни панели. Професионално пакување:Пакувањето е изведено во согласност со професионален соп за да се осигура дека производот не е оштетен при испорака. Заедничките спецификации се како што следува,во прилог,ние исто така можеме да ви помогнеме да ги приспособите другите спецификации на соларни панели. Компанијата Googol е водечки производител на соларни панели во Тајван,Ние дизајнираме и произведувамеприлагодени мали соларни панели за големи синџири во Европа и Америка,со речиси 20 години професионален дизајн и искуство производител 100%направени во Тајван.ПрилагоденоНе кинеските ќелии、Кина фотоволтаични панели или извозни повратни соларни модули,Користиме увезени висококвалитетни материјали за ламинирање,Достапни мини соларни панели направени по нарачка.
Системи за соларна енергија за симбиоза на рурална енергија Користете ја сончевата енергија за да заработите париКомпанијата Гугол’Системите за соларна енергија за симбиоза на рурална енергија ви помагаат да ја користите сончевата енергија за да заработите пари.Нашиот систем за соларна енергија содржи соларни панели со висока ефикасност,инвертери,лавици за монтирање,итн.Производство на електрична енергија на компанијата Googol’Системите за соларни панели се 11%повисоки од просекот.Ние гарантираме дека нашите соларни системи за електрична енергија се највредните системи за соларна енергија.Во земјоделската симбиоза,Сончевите панели го покриваат горниот дел за да создадат делумна сенка и да влијаат на сончевата светлина долу.Затоа,видовите на засадени растенија треба внимателно да се одберат.Можете да изберете соодветни растенија кои бараат половина-дневна сончева светлина според покриеноста на соларни панели и земете ги предвид ефектите од растенијата подолу.Моментално,можете да изберете ориз,кикиритки,брокула,банани,лимони,пченица,и Vanilla planifolia за производство и продажба,и економска вредност.
Системи за соларна енергија за фарма Користете сончева енергија за да заработите париКомпанијата Гугол’s Сончевите системи за енергија за фарма,Henhouse ви помага да ја користите сончевата енергија за да заработите пари.Нашиот систем за соларна енергија содржи соларни панели со висока ефикасност,инвертери,лавици за монтирање,итн.Производство на електрична енергија на компанијата Googol’Системите за соларни панели се 11%повисоки од просекот.Ние гарантираме дека нашите соларни системи за електрична енергија се највредните системи за соларна енергија.Покрај тоа,инсталацијата на соларни панели на покривот на фармата може да ја намали температурата на фармата подолу за 3~5℃,што може да ја зголеми удобноста на животните долу.Фармски куќи,кокошките и свињите ќе бидат кородирани поради животинско ѓубриво и урина.Затоа,фармите,куќичките за пилешко и свињите треба да се зајакнат со челични конструкции пред изградбата за да се обезбеди безбедност на конструкцијата.Во исто време,потребниот алуминиум-магнезиум-Додадени се брановидни плочи од цинк.Инсталирањето на соларни панели осигури дека потпирачот и соларните панели на покривот нема да се урнат или да бидат разнесени од силен тајфун 20 години.
Системи за соларна енергија за риби-симбиоза на електрична енергија Користете ја сончевата енергија за да заработите париКомпанијата Гугол’s Сончевите системи за енергија за риби-Симбиозата на електрична енергија ви помага да ја користите сончевата енергија за да заработите пари.Нашиот систем за соларна енергија содржи соларни панели со висока ефикасност,инвертери,лавици за монтирање,итн.Производство на електрична енергија на компанијата Googol’Системите за соларни панели се 11%повисоки од просекот.Ние гарантираме дека нашите соларни системи за електрична енергија се највредните системи за соларна енергија.Преглед на одгледување риба во затворен простор-симбиоза на електрична енергија:Објектот за производство на соларна енергија е прикачен на покривот на фармата,а околу него се поставени комплетни засолништа.Предност:1:Има комплетна затворена структура,што позитивно влијае на контролата на животната средина,вклучувајќи;Во лето поради намалувањето на сончевата светлина,па температурата на водата нема да стане висока;во зима,топлината е затворена во затворен простор за значително да се зголеми температурата на водата во базенот,а може да се добие доколку е потребно греење Подобри резултати.2:Може да се избегне и влијанието на дождот,вклучувајќи го и влијанието на киселите дождови и обилните дождови врз управувањето со аквакултурата.3:Водената пареа што се создава при одгледување во затворен простор го одзема ефектот на топлина,и намалувањето на работната температура на соларниот панел може да ја подобри ефикасноста на производството на енергија.4:Затворениот систем за размножување и правилното управување може ефективно да го блокираат ширењето на изворите на болеста и ефективно да ги подобрат придобивките од размножувањето.5:Мејнстрим практика на риба-електричната симбиоза овозможува лесна применанедостаток:1:Вкупните трошоци за изградба се високи,побарувачката за професионализам е исклучително висока,а времето на изградба е долго.2:Две-потребна е апликација за фаза,а времето за производство на електрична енергија е релативно одложено.3:Во структурата на целата фарма се потребни голем број на столбни структури,а дизајнот и планирањето на езерцето за размножување треба да се сменат.За целокупното планирање на инженерската индустрија,концептот на долго-потребна е употреба на терминот,и може да биде неопходно сопствениците на земјиштето заеднички да учествуваат во инвестирањето и управувањето,и усвои форма на долг-термински менаџмент и развојно планирање.
Системи за соларна енергија за домови Користете сончева енергија за да заработите париКомпанијата Гугол’Системите за соларна енергија за домови ви помагаат да ја користите сончевата енергија за да заработите пари.Нашиот систем за соларна енергија содржи соларни панели со висока ефикасност,инвертери,лавици за монтирање,итн.Производство на електрична енергија на компанијата Googol’Системите за соларни панели за дома е 11%повисоки од просекот.Ние гарантираме дека нашите соларни системи за електрична енергија се највредните системи за соларна енергија.Бидејќи повеќето покриви се рамни цементни покриви,методот на прицврстување може да се направи со завртки за проширување или засилување за садење во врска со цементната основа,со што се обезбеди сигурност на потпорната конструкција,водоотпорноста и естетиката на горниот кат,и Х-обликуваниот челик се користи како столбови и греди на арматурите за садење,В-обликуваниот челик е горниот зрак,а соларниот панел е заклучен на врвот за да се обезбеди структурна безбедност и естетика.Може да има повеќе од 4 метри употреблив простор под соларниот панел,кој може да го користи сопственикот на куќата.
Системи за соларна енергија за земја Користете сончева енергија за да заработите париКомпанијата Гугол’Системите за соларна енергија за земја ви помагаат да ја користите сончевата енергија за да заработите пари.Нашиот систем за соларна енергија содржи соларни панели со висока ефикасност,инвертери,лавици за монтирање,итн.Производство на електрична енергија на компанијата Googol’Системите за соларни панели се 11%повисоки од просекот.Ние гарантираме дека нашите соларни системи за електрична енергија се највредните системи за соларна енергија.Земниот соларен систем треба да има површина од повеќе од 2 хектари,а земјоделското земјиште или земјиштето на ридот мора прво да се смени во деловно земјиште за посебна намена,и мора да се плати такса за попуст пред да може да се имплементира.Потребна е најмалку една година за промена на земјиштето,а потребен е одреден надоместок за планот за промени и поврзаните промени.Системот за соларна енергија во моментов користи компјутерски купови кои се втурнати во почвата за да ја заменат цементната основа за да ги намалат трошоците.Длабочината на куповите од компјутер може да се прилагоди според квалитетот на почвата.Х-обликуваниот челик е поврзан со куповите на компјутерот за да формира колона.Структурата е безбедна и градежна.Тој е брз и лесен и погоден за големи-скала фабрика имплементација.
Системи за соларна енергија за фабрики Користете ја сончевата енергија за да заработите пари Компанијата Гугол’Системите за соларна енергија за фабрика ви помагаат да ја користите сончевата енергија за да заработите повеќе пари.Нашиот систем за соларна енергија содржи соларни панели со висока ефикасност,инвертери,лавици за монтирање,итн.Производство на електрична енергија на компанијата Googol’Системите за соларни панели се 11%повисоки од просекот.Ние гарантираме дека нашите соларни системи за електрична енергија се највредните системи за соларна енергија.Водоотпорна посветеност:Компанијата Googol ќе го избере соодветниот метод на хидроизолација според он-услови на покривот на локацијата,и проверете дали има истекување на покривот пред инсталацијата.Ако има истекување на вода,прво ќе се хидроизолира,а потоа инсталирајте ја поддршката и соларните панели.Покривот на системот за производство на соларна енергија инсталиран од Googol Company гарантира дека нема да истекува вода.Анти-Обврска за тајфунот:Во текот на 20-годишен период на одржување на Googol Company,Сончевиот панел гарантирано ќе издржи 17-ниво на моментални налети.За време на периодот на одржување,се додека соларните модули се издувани и предизвикуваат штета на закуподавецот’s опрема,имот,и персоналот,одговорни ќе бидат закупецот и Googol Company.
Монокристални соларни панели 410w Производител на квалитет во ТајванWS410G6MКАРАКТЕРИСТИКА: 6X24 парчиња-монокристалниот силиконски модул ја прифаќа технологијата на соларни ќелии PERC Користете високо ниво на TSEC-квалитетна Анти-PID соларни ќелии и Анти-PID материјали за пакување Помина ригорозен притисок на ветерот и притисокот на снегот до 10000 pa(ITRI тест) Погоден за големи-скала покрив,тип на земја,и други регионални програми за инсталација Поминал доброволна инспекција на производи и сертификација на Министерството за економски прашања Монокристални фотоволтаични панели,Соларни панели 410W,Висококвалитетни соларни модули,100%Произведено во Тајван,Нема кинески ќелии,Ние користиме увезени висококвалитетни материјали за ламинирање,Достапни мини соларни панели прилагодени. АПЛИКАЦИИ: Соларна централа Исклучено-мрежни соларни системи Сончеви системи за домови Соларна телекомуникација Соларни улични светилки Сончеви сообраќајни знаци Преносливи соларни системи Соларно пумпање вода/соларно наводнување Безбедносна камера на соларна енергија
Монокристални соларни панели 360w Производител на квалитет во ТајванWS360G6MКАРАКТЕРИСТИКА: Моно/83 mm x 166 mm,120 монокристални клетки-монокристалниот силиконски модул ја прифаќа технологијата на соларни ќелии PERC Користете високо ниво на TSEC-квалитетна Анти-PID соларни ќелии и Анти-PID материјали за пакување Помина ригорозен притисок на ветерот и притисокот на снегот до 10000 pa(ITRI тест) Погоден за големи-скала покрив,тип на земја,и други регионални програми за инсталација Поминал доброволна инспекција на производи и сертификација на Министерството за економски прашања Монокристални фотоволтаични панели,Соларни панели 360W,Висококвалитетни соларни модули,100%Произведено во Тајван,Нема кинески ќелии,Ние користиме увезени висококвалитетни материјали за ламинирање,Достапни мини соларни панели прилагодени.АПЛИКАЦИИ: Соларна централа Исклучено-мрежни соларни системи Сончеви системи за домови Соларна телекомуникација Соларни улични светилки Сончеви сообраќајни знаци Преносливи соларни системи Соларно пумпање вода/соларно наводнување Безбедносна камера на соларна енергија
Сончева чанта за полнење соларни полначи за соларни ранци Квалитетни производители во ТајванВОСПИТНО-5PУпотребата на соларна актовка никогаш нема да падне во не-моќ ситуација!Овој модел може да ја претвори светлосната енергија во електрична енергија и да ја складира во напојување,кој може да се користи за полнење на која било серија на мобилни телефони,енергетски банки,и други лични електронски уреди.Всушност,овој соларен полнач што може да се користи ширум светот ќе ви даде нова перспектива за одржување на глобалниот екосистем и промена на вашите навики за полнење.Наполнете кога го користите:Без разлика каде треба брзо да го наполните,тоа’е лесен за носење и употреба.Дизајнот комбинира соларни панели и актовки.Може да ја апсорбира сончевата светлина,префрлете го на мобилна енергетска банка,а потоа испратете го на вашиот мобилен телефон и други уреди за директно снабдување со електрична енергија.Може да се користи како модерна чанта и актовка.Тоа е цврсто,убава,и лесна актовкаКарактеристики:Пренослив полнач кој може да полни која било серија на мобилни телефони и други електронски уреди.Околу 2~4 часа може да наполни мобилен телефон(должината на времето варира во зависност од сончевата светлина)!Таа е направена од вода-отвратителен најлон,со силна структура,мала тежина и лесна преносливост.Внатрешната торба на чантата,вклучувајќи рамна торба и три мали внатрешни кеси,се полни со анти-судир пена за заштита на лаптопот 3C производи и други мали уреди.Соларни панели со високи-ефикасни соларни ќелии може да се користат повеќе од 20 години.Мобилната литиумска батерија на полнење може да се полни преку домашна електрична енергија и соларна енергија.Заштита:Прекумерна наплата/празнење,краток спој,преоптоварување,прегревање.Спецификации:Соларен панел:високо-ефикасен соларен чип,5 W,6VМатеријал за чанта:водоотпорен,изработена од најлонска ткаенина,Андроид адаптер кабелВолумен&Тежина:Должина*Ширина*Висина 34.5*31*2см,0.5 кгБоја:црнаСертификација:CE сертификацијаГарантен рок:1 година
Инвертер VPC D-НС-сериски сингл-фаза(220 V)3К~Производител на 6k квалитет во ТајванД-Серијата NS е сингл-фаза на-мрежен инвертер со одлична компактна големина,сеопфатен софтвер,и хардверска технологија.Произведено за издржливост и долговечност според современите индустриски стандарди,серијата DNS нуди висока ефикасност и класа-водечка функционалност,IP65 отпорен на прашина и хидроизолација,и навивач-помалку,низок-дизајн на бучава.1.Инвертер 2 комплети MPPT со висока-ефикасни соларни модули(300 W~320 W)пофлексибилни2.Изграден-во електрично коло на ТЕ броило пресврт3.Висока ефикасност на конверзија(97.8%)4.Изграден-во развојот на DC изолација(DC-SW)5.IP65 отпорен на прашина и водоотпорен6.Поддржете далечинска надградба на софтверот7.Широк опсег на MPPT напон8.Поддржете повеќе методи на комуникација(WIFI/RS485)9.Дизајнот на новиот механизам ги интегрира модерните концепти за индустриски дизајн10.Интегрирана технологија за дисипација на топлина без вентилатор11.Усогласете се со мрежата-поврзани прописи VDE4105-АР-Н(меѓународно прифатени)12.Запознајте се со VPC сертификацијата на Тајванското биро за стандарди,Метрологија и инспекција
300W вертикална ветерна турбина Производител на квалитет во ТајванВисина:1.3мДијаметар на ротација:0.8мТежина:35 кгМатеријал за сечилото:композитен материјал засилен со стаклени влакна Изведба:Номинална моќност:300 WНоминална брзина на ветерот:12 м/сИсечете-во брзината на ветерот:2.5м/сНамалете ја брзината на ветерот:24 м/сНоминална брзина:300 вртежи во минутаАнти-максимална брзина на ветерот(3 секунди просек):60 м/сБучава(12 м/с): &ле;36 db Енергетска опрема:Тип на генератор:три-генератор на фазен постојан магнетНоминален излез:DC12V,DC24V,DC48V
Најдете и купете Соларна плоча по најдобра цена од производителот или добавувачот во Taiwan. Добијте детали за контакт и адреса на производителите, добавувачите, компанијата и фабриката на Соларна плоча во Taiwan
Нашата политика е да се постигне на клиентите задоволство и со обезбедување ги со високо ниво

Соларна плоча

и услуги кои ги исполнуваат или надминуваат нивните очекувања. Тоа е нашата сила за производство на производи за да одговараат на точната барање на нашите клиенти кои се движат од мали индустрии за производство единици.
Најдете го високиот квалитетСоларна плоча производителот.

GOOGOL COMPANY е една од водечките и најбрзо растечките компании во секторот за соларна енергија. Со цел да обезбедиме најдобри соларни решенија во класата, изминавме долг пат од тоаСоларна плоча решение за обезбедување решенија во Флексибилно соларно , Преклопен соларен панел , Преносливи соларни панели , Соларно осветлување , Соларен панел , Комплети за соларни панели за соларни панели , Систем за соларна енергија , дури и Ветерници .GOOGOL COMPANY го започна своето патување одTaiwan и сега се грижи за потребите на луѓето во секој агол на нацијата.

Постојат многу практични апликации за употреба на соларни панели или фотоволтаици. Ние користевме соларни панели во земјоделството како извор на енергија за наводнување. Во здравствената заштита соларни панели може да се користат за ладење на медицински материјали. Може да се користи и за инфраструктура. Понатаму, нашиот асортиман е исто така тестиран за квалитет на различни мерки со цел да се обезбеди максимално задоволство на клиентите. Ние правиме проверка на квалитетот и мерките за изведба на овие производи пред да ги доставиме до нашите вредни клиенти.

Нашите производи се познати и по нивниот одличен квалитет, брза услуга и разумна цена. Со помош на нашите истакнати професионалци, успеавме да ги разбереме специфичните барања на нашите клиенти и соодветно потребните услуги. Задоволството на клиентите е од примарна важност во ова поле и затоа се користат суровини со врвен квалитет за производство на производите. Најпознати сме по тоа што ги задоволуваме клиентите со ефикасноста и долготрајните способности на нашите производи. Ние го обезбедуваме нашиот најдобар квалитетСоларна плоча .

Од материјал до готов производ, од дизајн до производство, ги контролираме сите чекори, што е гаранција за квалитетот и доверливоста.