Преклопен соларен панел Добавувач и производител во Taiwan.
Ние сме искусни Taiwan Преклопен соларен панел производителот, снабдувачот, извозникот и фабриката. Ние правиме производство и развој во согласност со СОП. Имаме високо квалификувани и посветен на работна сила кои ви уверува на за време на испорака на производи со висок квалитет. Ве молам да ми кажете на вашите детали барања за нашите производи, како големина, површина, боја, и така натаму, со што можеме да ја цитираме според вашето барање, а потоа да ви даде најдобра цена.

Преклопен соларен панел

Најдобар соларен полнач за телефон за кој било производител со квалитет на мобилни телефони или таблети во ТајванВОСПИТНО-5PСончев полнач со висок квалитет,совршена опрема за итни случаи,одлично за кампување или патувања,Преклопен соларен полнач со висока ефикасност од 5 W,под силна директна сончева светлина 1А излезно брзо полнење на сите мобилни телефони,таблета,електроника.Карактеристики:1.Користете бесплатна и неограничена сончева светлина за полнење,нека одиш каде сакаш.2.Се додека се користи на сонце,само отворете го.Лесни,цврсти и преносливи,супер е удобен за употреба!3.Производот е направен од соларни панели со висока ефикасност, издржливи до 20 години.4.Може да наполни многу USB 5V,електроника,како што се мобилните телефони(како што е HTC,Samsung,Sony,iPhone,итн.),таблета,д-Книга,GPS,дигитална камера,играчка конзола,итн...5.Преносливо преклопување,многу издржлив&цврсти!Погоден за активности на отворено!6.100%направени во Тајван7.Можете да го користите конецот за да го поправите на ранецот. Спецификации на производот:1.Сертификат за производ:CE сертификат2.Соларни панели:монокристален силициум со висока ефикасност3.Изгледен материјал:платно4.Соларен модул:5 W,5V,1А(2.5W x 2 ЕЕЗ)5.USB излез:5V,1А(макс)6.Големина: (отворени)Л*В*Х:30*41*0.3(цм) (затвори)Л*В*Х:30*15*2(цм)7.Тежина:0.5 кг(1.1 фунта)8.Гаранција на производот:1 година9.Во пријавата за патент,ќе се испита фалсификувањето!!
Производител со квалитет на преклопен соларен панел 9w во ТајванWSF-10 стрВисочина од 10 W-ефикасно соларни панели преклоплив соларен полнач,задниот дел на производот има држач што може удобно да се постави на рамна површина свртена кон сонцето,а излезот 2А под силна директна сончева светлина е Таблети,мобилни енергетски банки,се полнат камери и други USB електронски уреди за полнење.И конфигурирајте кутија за дигитален екран за да ја потврдите излезната струја.Се додека го имате овој,може да се полни со неограничена сончева светлина!Карактеристики:1.Се додека се користи на сонце,само отворете го.Лесни,цврсти и преносливи,супер е удобен за употреба!3.Производот е направен од соларни панели со висока ефикасност, издржливи до 20 години.4.Може да наполни многу 5VUSB,таблет компјутери,мобилни напојувања,камери и други USB електронски уреди за полнење.5.Преносливо преклопување,многу издржлив&цврсти!Погоден за активности на отворено!6.Можете да го користите конецот за да го поправите на ранецот. Спецификации на производот:1.Соларни панели:ETFE монокристален силициум со висока ефикасност3.Изгледен материјал:водоотпорен полиестер4.Соларен модул:10 W,5V,2А(5W x 2 ЕЕЗ)5.USB излез:5V,2А(макс)6.Големина: (отворени)Л*В*Х:24.5х38х0.3(цм) (затвори)Л*В*Х:19x24.5x0.2(цм)7.Тежина:400гр8.Гаранција на производот:1 година9.Во пријавата за патент,ќе се испита фалсификувањето!!Важни безбедносни информации:1.Инсталирајте ги сите чувствителни електрични компоненти(вклучувајќи ги и жици приклучоци,регулатор,и батерија)внатре во куќиште отпорно на временски услови за да се спречи струен удар2.Не поврзувајте повеќе панели во серија.Ако треба да поврзете два или повеќе соларни панели заедно,оваа работа мора да ја изврши квалификуван електричар освен ако тие не се поврзани преку регулатор3.Овој комплет за соларни панели не е дизајниран за вратоврска-во мрежа Само лиценциран електричар и лиценциран изведувач на градежни објекти можат безбедно да дизајнираат и имплементираат врска со мрежата-во системот.Секоја врска со мрежа-во системот мора да ги исполнува сите важечки градежни и електрични кодови и мора да ги исполнува стандардите утврдени од областа на електроенергетската компанија.Неправилна вратоврска-во може да резултира со струен удар,оган,и други тешки лични повреди и материјална штета.Неправилно поставена решетка-во системот може да предизвика повратен напон,што резултираше со струен удар на работниците од електричните комунални претпријатија4.Не притискајте и не притискајте го соларниот полнач кога е преклопен5.Не фокусирајте ја светлината на панелот6.Овој производ може повремено да произведува повеќе струја и/или напон од неговиот номинален излез.Зголемете ги рејтингот на излезот за 25%при определување на потребниот напон и оценки за струја на компонентата.Видете во Дел 690-8 од Националниот код за електрична енергија за дополнителен множителен фактор од 125 проценти(80 проценти понижување)кои можат да се применат7.Не прикачувајте се на батерија или на електрична мрежа без соодветен регулатор,инвертер,и/или контролер за полнење  
Производител со квалитет на преклопен соларен панел 20w во ТајванWSF-20 стрВисока 20 W-ефикасно соларни панели преклоплив соларен полнач,задниот дел на производот има држач што може удобно да се постави на рамна површина свртена кон сонцето,а излезот 2А под силна директна сончева светлина е Таблети,мобилни енергетски банки,камери,и други електронски уреди за полнење USB се полнат.И конфигурирајте кутија за дигитален екран за да ја потврдите излезната струја.Се додека го имате овој,може да се полни со неограничена сончева светлина!Карактеристики:1.Се додека се користи на сонце,само отворете го.Лесни,цврсти и преносливи,супер е удобен за употреба!2.Производот е направен од соларни панели со висока ефикасност, издржливи до 20 години.3.Може да наполни многу 5VUSB,таблет компјутери,мобилни напојувања,камери и други USB електронски уреди за полнење.4.Преносливо преклопување,многу издржлив&цврсти!Погоден за активности на отворено!5.Можете да го користите конецот за да го поправите на ранецот. Спецификации на производот:1.Соларни панели:ETFE монокристален силициум со висока ефикасност3.Изгледен материјал:водоотпорен полиестер4.Соларен модул:20 W,5V,2А(5W x 4 ЕЕЗ)5.USB излез:5V,2.4А(макс)6.Големина: (отворени)Л*В*Х:24.5х75х0.3(цм) (затвори)Л*В*Х:19x24.5x1(цм)7.Тежина:400гр8.Гаранција на производот:1 година9.Во пријавата за патент,ќе се испита фалсификувањето!! Важни безбедносни информации:1.Инсталирајте и користете го според важечкиот Национален електричен кодекс(NEC)стандарди2.Потврдете дека површината за инсталација нема скриени водови пред да дупчете или да ги затегнете завртките3.Инсталирајте само според овие упатства Неправилната инсталација може да создаде опасност4.Носете ANSI-одобрени заштитни очила и тешки-дежурни работни ракавици за време на инсталацијата Не носете накит или метални часовници когаработи во близина на соларни панели,жици,или батерии5.Чувајте го местото за инсталација чисто и добро осветлено6.Се чува вон дофат на деца7.Чувајте ги случајните минувачи надвор од областа за време на инсталацијата8.Не инсталирајте кога сте уморни или кога сте под дејство на лекови или лекови
Сончева чанта за полнење соларни полначи за соларни ранци Квалитетни производители во ТајванВОСПИТНО-5PУпотребата на соларна актовка никогаш нема да падне во не-моќ ситуација!Овој модел може да ја претвори светлосната енергија во електрична енергија и да ја складира во напојување,кој може да се користи за полнење на која било серија на мобилни телефони,енергетски банки,и други лични електронски уреди.Всушност,овој соларен полнач што може да се користи ширум светот ќе ви даде нова перспектива за одржување на глобалниот екосистем и промена на вашите навики за полнење.Наполнете кога го користите:Без разлика каде треба брзо да го наполните,тоа’е лесен за носење и употреба.Дизајнот комбинира соларни панели и актовки.Може да ја апсорбира сончевата светлина,префрлете го на мобилна енергетска банка,а потоа испратете го на вашиот мобилен телефон и други уреди за директно снабдување со електрична енергија.Може да се користи како модерна чанта и актовка.Тоа е цврсто,убава,и лесна актовкаКарактеристики:Пренослив полнач кој може да полни која било серија на мобилни телефони и други електронски уреди.Околу 2~4 часа може да наполни мобилен телефон(должината на времето варира во зависност од сончевата светлина)!Таа е направена од вода-отвратителен најлон,со силна структура,мала тежина и лесна преносливост.Внатрешната торба на чантата,вклучувајќи рамна торба и три мали внатрешни кеси,се полни со анти-судир пена за заштита на лаптопот 3C производи и други мали уреди.Соларни панели со високи-ефикасни соларни ќелии може да се користат повеќе од 20 години.Мобилната литиумска батерија на полнење може да се полни преку домашна електрична енергија и соларна енергија.Заштита:Прекумерна наплата/празнење,краток спој,преоптоварување,прегревање.Спецификации:Соларен панел:високо-ефикасен соларен чип,5 W,6VМатеријал за чанта:водоотпорен,изработена од најлонска ткаенина,Андроид адаптер кабелВолумен&Тежина:Должина*Ширина*Висина 34.5*31*2см,0.5 кгБоја:црнаСертификација:CE сертификацијаГарантен рок:1 година
Купете го најдоброто Преклопен соларен панел, треба да знаете за највисок квалитет на Преклопен соларен панел производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер од фабрика во Taiwan
Ние сме многу сигурни дека имаме можност да ги произведуваме и снабдуваме најдобрите производи Преклопен соларен панел и цените се многу конкурентни. Ако вашата долгорочна набавка ќе ви помогне да го освоите пазарот, дефинитивно ќе бидете задоволни со нашите производи и услуги.