Соларен панел Производители, добавувачи во Taiwan.
Taiwan производителот, снабдувачот, Googol Company беше добро познат компанијата да обезбеди Соларен панел производи. Ние него го правиме и го прават строга контрола на квалитетот во нашата фабрика. Сите наши производи се во согласност и тестирани 100% пред породувањето. Нашите производи не се само прави маркетинг во светот, но, исто така, поставување на квалитет и trustable бренд. Ние секогаш имајте на иновации, одличен квалитет, со разумна цена и навремена испорака на ум за да се исполнат потребите на клиентите. Ние исто така нудиме многу видови на производи, добредојде на нашата веб-страница за да добиете повеќе информации! Ние сакаме да имаме долгорочни деловни односи со вас во блиска иднина.

Соларен панел

Моно-мали соларни панели со висока ефикасност,Прилагодени соларни панели, квалитетен производител во ТајванВС-М5М,ВС-М6МПрилагодени мали фотоволтаични панели,Висококвалитетни соларни модули,100%Произведено во Тајван,Нема кинески ќелии,Ние користиме увезени висококвалитетни материјали за ламинирање,Можеме да прилагодиме-изработени мини соларни панели(потребна основна количина). АПЛИКАЦИИ:1.IOT приемник,полнење на предавателот2.Јавно полнење велосипед за изнајмување3.Полнење на надворешен детектор4.Полнење надворешно осветлување5.Се полнат уреди со вештачка интелигенција
Монокристални соларни панели 20w,50w,100w,Производител на квалитет од 150w во ТајванWS10-170G6MКАРАКТЕРИСТИКА:Компанијата Googol користи 6-инчи висока-ефикасни монокристални соларни ќелии и дизајнира бајпас диоди за да го намали падот на моќноста предизвикан од засенчување.Избира да користи ниско-железо и висока-калено стакло со пропустливост,ЕВА,Тедлар заден авион,и елоксирана алуминиумска рамка за да се направи висока-квалитетни соларни панели,Достапни се прилагодени соларни панели.Излезната моќност е загарантирана за најмалку 90%за 10 години;најмалку 80%за 25 години,а производот има гаранција за 5 години. АПЛИКАЦИИ: Соларна телекомуникација Соларни улични светилки Сончеви сообраќајни знаци Преносливи соларни системи Соларно пумпање вода/соларно наводнување
Монокристални соларни панели 305w Производител на квалитет во ТајванWS305G6MКАРАКТЕРИСТИКА:1.Соларни панели со висока ефикасност со користење на 6”моно-кристални соларни ќелии.2.Бајпас диодата ја минимизира моќноста капка по сенка.3.Користење на високопроѕирно калено стакло со ниско железо,EVA ламинат и Tedlar заден лист.Заштитена е алуминиумска рамка од анодизирање.4.Произведено во ISO 9001:2000 година сертифициран објект.5.Гаранција за излезна моќност:10 години минимум 90%;25 години минимум 80%.Гаранција на производот 10 години. Монокристални фотоволтаични панели,Соларни панели 330W,Висококвалитетни соларни модули,100%Произведено во Тајван,Нема кинески ќелии,Ние користиме увезени висококвалитетни материјали за ламинирање,Достапни мини соларни панели прилагодени.АПЛИКАЦИИ: 1.Соларна централа2.Исклучено-мрежни соларни системи3.Сончеви системи за домови4.Соларна телекомуникација5.Сончеви сообраќајни знаци6.Преносливи соларни системи7.Соларно пумпање вода/соларно наводнување8.Безбедносна камера на соларна енергија
Монокристални соларни панели 330w Производител на квалитет во ТајванWS330G6MКАРАКТЕРИСТИКА: &бик;Високо ефикасен мобилен производ применет на професионална технологија за производство на модули &бик;Позитивно поврзување на класите на моќност &бик;Висок квалитет 3.Сончево стакло од 2 мм и голема носивост &бик;10 години гаранција за производот и 25 години гаранција за изведба &бик;100%проверка на квалитетот пред пратката &бик;Сопствена лабораторија за материјали и тест за доверливост за сертифициран производ на модулот за да се обезбеди квалитет Монокристални фотоволтаични панели,Соларни панели 330W,Висококвалитетни соларни модули,100%Произведено во Тајван,Нема кинески ќелии,Ние користиме увезени висококвалитетни материјали за ламинирање,Достапни мини соларни панели прилагодени. Инсталација:1.Инсталација на тип на покрив2.Инсталација на стоечки тип3.Монтажа на ѕидни завеси4.Инсталација на прозорско стакло АПЛИКАЦИИ: 1.Соларна централа2.Исклучено-мрежни соларни системи3.Сончеви системи за домови4.Соларна телекомуникација5.Соларни улични светилки6.Сончеви сообраќајни знаци7.Преносливи соларни системи8.Соларно пумпање вода/соларно наводнување9.Безбедносна камера на соларна енергија
Монокристални соларни панели 360w Производител на квалитет во ТајванWS360G6MКАРАКТЕРИСТИКА: Моно/83 mm x 166 mm,120 монокристални клетки-монокристалниот силиконски модул ја прифаќа технологијата на соларни ќелии PERC Користете високо ниво на TSEC-квалитетна Анти-PID соларни ќелии и Анти-PID материјали за пакување Помина ригорозен притисок на ветерот и притисокот на снегот до 10000 pa(ITRI тест) Погоден за големи-скала покрив,тип на земја,и други регионални програми за инсталација Поминал доброволна инспекција на производи и сертификација на Министерството за економски прашања Монокристални фотоволтаични панели,Соларни панели 360W,Висококвалитетни соларни модули,100%Произведено во Тајван,Нема кинески ќелии,Ние користиме увезени висококвалитетни материјали за ламинирање,Достапни мини соларни панели прилагодени.АПЛИКАЦИИ: Соларна централа Исклучено-мрежни соларни системи Сончеви системи за домови Соларна телекомуникација Соларни улични светилки Сончеви сообраќајни знаци Преносливи соларни системи Соларно пумпање вода/соларно наводнување Безбедносна камера на соларна енергија
Монокристални бифацијални соларни панели 395w~Производител на квалитет од 420w во ТајванWS390-410WG6MКАРАКТЕРИСТИКА:1.Висока ефикасност Висока ефикасност на конверзија на модулот до 20.67%2.100%EL inline инспекција Подобра доверливост на модулот3.Издржи предно оптоварување со тешко товарење 8100 Pa&задно оптоварување 5400 Pa4.Дизајн за 1500 VDC Ефективно намалете го системот BOS5.НЕ Концерн за загадување на водата ПОГОЛЕТЕ го стандардот за квалитет на водата од Е.П.А6.30-Година Гаранција за излезна моќност Моно-Кристални бифацијални PV соларни панели 395W~420 W,Висококвалитетни соларни модули,100%Произведено во Тајван,Нема кинески ќелии,Ние користиме увезени висококвалитетни материјали за ламинирање,Достапни мини соларни панели прилагодени.Помал PID ефект од дизајнот на модулот без рамка.Антикорозија/Продолжете ја издржливоста.Положете го тестот за пожар UL790(Класа А).Мала тежина со проѕирен модул за заден лист. АПЛИКАЦИИ: 1.Соларна централа2.Исклучено-мрежни соларни системи3.Сончеви системи за домови4.Соларна телекомуникација5.Соларни улични светилки6.Сончеви сообраќајни знаци7.Преносливи соларни системи8.Соларно пумпање вода/соларно наводнување9.Безбедносна камера на соларна енергија
Монокристални соларни панели 410w Производител на квалитет во ТајванWS410G6MКАРАКТЕРИСТИКА: 6X24 парчиња-монокристалниот силиконски модул ја прифаќа технологијата на соларни ќелии PERC Користете високо ниво на TSEC-квалитетна Анти-PID соларни ќелии и Анти-PID материјали за пакување Помина ригорозен притисок на ветерот и притисокот на снегот до 10000 pa(ITRI тест) Погоден за големи-скала покрив,тип на земја,и други регионални програми за инсталација Поминал доброволна инспекција на производи и сертификација на Министерството за економски прашања Монокристални фотоволтаични панели,Соларни панели 410W,Висококвалитетни соларни модули,100%Произведено во Тајван,Нема кинески ќелии,Ние користиме увезени висококвалитетни материјали за ламинирање,Достапни мини соларни панели прилагодени. АПЛИКАЦИИ: Соларна централа Исклучено-мрежни соларни системи Сончеви системи за домови Соларна телекомуникација Соларни улични светилки Сончеви сообраќајни знаци Преносливи соларни системи Соларно пумпање вода/соларно наводнување Безбедносна камера на соларна енергија
Монокристални тркалезни соларни панели 75w Производител на квалитет во ТајванWSR75G6MКАРАКТЕРИСТИКА:1.Мали соларни панели со висока ефикасност со користење на 6”моно-кристални соларни ќелии.2.Бајпас диодата ја минимизира моќноста капка по сенка.3.Користење на високопроѕирно калено стакло со ниско железо,EVA ламинат и Tedlar заден лист.4.Произведено во ISO 9001:2000 година сертифициран објект.5.Гаранција за излезна моќност:10 години минимум 90%;25 години минимум 80%.Гаранција на производот 5 години. Монокристални фотоволтаични панели,Мали соларни панели 75W,Висококвалитетни соларни модули,100%Произведено во Тајван,Ние користиме увезени висококвалитетни материјали за ламинирање.Овој производ е напред-изглед план дизајниран од владата.Целта е да се воспостави систем за мониторинг на суво и влага и автоматско наводнување на обработливото земјиште.Сè додека системот детектира дека почвата е премногу сува,портата за вода автоматски ќе се отвори и ќе наводнува.Кога влажноста на почвата е доволна,Вратата за вода автоматски ќе се затвори,овозможување паметно земјоделство и заштеда на водаАПЛИКАЦИИ: 1.Соларна телекомуникација2.Сончеви сообраќајни знаци3.Соларно пумпање вода/соларно наводнување4.Безбедносна камера на соларна енергија
Најдете и купете Соларен панел по најдобра цена од производителот или добавувачот во Taiwan. Добијте детали за контакт и адреса на производителите, добавувачите, компанијата и фабриката на Соларен панел во Taiwan
За да стигнат до меѓународно водечки стандард за квалитет со конкурентна цена е нашата постојана потрага. Наша цел е снабдување со висок квалитет

Соларен панел

да ги задоволи клиентите задоволство.