Соларни панели 375w

Соларни панели 375w по најдобра цена во Taiwan.
Основана во Taiwan, Googol Company, Професионален производителот, снабдувачот на Соларни панели 375w има широк спектар на производствените линии. Ние успешно го продаваат и извезуваат нашите производи во странство. Ние продолжуваме значителни инвестиции во истражување и развој да се произведуваат производи на највисоките можни стандарди за квалитет и ефикасност. Тоа ќе биде твојата мудрост избор да соработуваат бизнис со нас. Искрено се надеваме дека ќе биде вашиот најдобар партнер во бизнисот. Немојте да се колебате и контактирајте не веднаш штом ќе може да се!
Најдете онлајн детали за компанијата што продава Соларни панели 375w. Добијте информации за добавувачите, производителите, фабриката, трговците на Соларни панели 375w кои нудат најдобра цена во Taiwan
Prefroming во согласност со принцип на "во однос на квалитетот, како број 1, искрена соработка, проширување на иновациите и нагласок извршување" нашата компанија добредојде домашни и странски стари и нови пријатели да се консултираат нашите

Соларни панели 375w

.
 • Соларни панели 375w - WS375G6M
Соларни панели 375w
модел - WS375G6M
Монокристални соларни панели 360w Производител на квалитет во Тајван
WS360G6M
КАРАКТЕРИСТИКА:
 • Моно/83 mm x 166 mm,120 монокристални клетки-монокристалниот силиконски модул ја прифаќа технологијата на соларни ќелии PERC
 • Користете високо ниво на TSEC-квалитетна Анти-PID соларни ќелии и Анти-PID материјали за пакување
 • Помина ригорозен притисок на ветерот и притисокот на снегот до 10000 pa(ITRI тест)
 • Погоден за големи-скала покрив,тип на земја,и други регионални програми за инсталација
 • Поминал доброволна инспекција на производи и сертификација на Министерството за економски прашања
Монокристални фотоволтаични панели,Соларни панели 360W,Висококвалитетни соларни модули,100%Произведено во Тајван,Нема кинески ќелии,Ние користиме увезени висококвалитетни материјали за ламинирање,Достапни мини соларни панели прилагодени.
АПЛИКАЦИИ:
 1. Соларна централа
 2. Исклучено-мрежни соларни системи
 3. Сончеви системи за домови
 4. Соларна телекомуникација
 5. Соларни улични светилки
 6. Сончеви сообраќајни знаци
 7. Преносливи соларни системи
 8. Соларно пумпање вода/соларно наводнување
 9. Безбедносна камера на соларна енергија
Enquiry Now
производи Листа
Моно-мали соларни панели со висока ефикасност,Прилагодени соларни панели, квалитетен производител во ТајванВС-М5М,ВС-М6МПрилагодени мали фотоволтаични панели,Висококвалитетни соларни модули,100%Произведено во Тајван,Нема кинески ќелии,Ние користиме увезени висококвалитетни материјали за ламинирање,Можеме да прилагодиме-изработени мини соларни панели(потребна основна количина). АПЛИКАЦИИ:1.IOT приемник,полнење на предавателот2.Јавно полнење велосипед за изнајмување3.Полнење на надворешен детектор4.Полнење надворешно осветлување5.Се полнат уреди со вештачка интелигенција
Монокристални соларни панели 20w,50w,100w,Производител на квалитет од 150w во ТајванWS10-170G6MКАРАКТЕРИСТИКА:Компанијата Googol користи 6-инчи висока-ефикасни монокристални соларни ќелии и дизајнира бајпас диоди за да го намали падот на моќноста предизвикан од засенчување.Избира да користи ниско-железо и висока-калено стакло со пропустливост,ЕВА,Тедлар заден авион,и елоксирана алуминиумска рамка за да се направи висока-квалитетни соларни панели,Достапни се прилагодени соларни панели.Излезната моќност е загарантирана за најмалку 90%за 10 години;најмалку 80%за 25 години,а производот има гаранција за 5 години. АПЛИКАЦИИ: Соларна телекомуникација Соларни улични светилки Сончеви сообраќајни знаци Преносливи соларни системи Соларно пумпање вода/соларно наводнување
Монокристални соларни панели 305w Производител на квалитет во ТајванWS305G6MКАРАКТЕРИСТИКА:1.Соларни панели со висока ефикасност со користење на 6”моно-кристални соларни ќелии.2.Бајпас диодата ја минимизира моќноста капка по сенка.3.Користење на високопроѕирно калено стакло со ниско железо,EVA ламинат и Tedlar заден лист.Заштитена е алуминиумска рамка од анодизирање.4.Произведено во ISO 9001:2000 година сертифициран објект.5.Гаранција за излезна моќност:10 години минимум 90%;25 години минимум 80%.Гаранција на производот 10 години. Монокристални фотоволтаични панели,Соларни панели 330W,Висококвалитетни соларни модули,100%Произведено во Тајван,Нема кинески ќелии,Ние користиме увезени висококвалитетни материјали за ламинирање,Достапни мини соларни панели прилагодени.АПЛИКАЦИИ: 1.Соларна централа2.Исклучено-мрежни соларни системи3.Сончеви системи за домови4.Соларна телекомуникација5.Сончеви сообраќајни знаци6.Преносливи соларни системи7.Соларно пумпање вода/соларно наводнување8.Безбедносна камера на соларна енергија
Монокристални соларни панели 330w Производител на квалитет во ТајванWS330G6MКАРАКТЕРИСТИКА: &бик;Високо ефикасен мобилен производ применет на професионална технологија за производство на модули &бик;Позитивно поврзување на класите на моќност &бик;Висок квалитет 3.Сончево стакло од 2 мм и голема носивост &бик;10 години гаранција за производот и 25 години гаранција за изведба &бик;100%проверка на квалитетот пред пратката &бик;Сопствена лабораторија за материјали и тест за доверливост за сертифициран производ на модулот за да се обезбеди квалитет Монокристални фотоволтаични панели,Соларни панели 330W,Висококвалитетни соларни модули,100%Произведено во Тајван,Нема кинески ќелии,Ние користиме увезени висококвалитетни материјали за ламинирање,Достапни мини соларни панели прилагодени. Инсталација:1.Инсталација на тип на покрив2.Инсталација на стоечки тип3.Монтажа на ѕидни завеси4.Инсталација на прозорско стакло АПЛИКАЦИИ: 1.Соларна централа2.Исклучено-мрежни соларни системи3.Сончеви системи за домови4.Соларна телекомуникација5.Соларни улични светилки6.Сончеви сообраќајни знаци7.Преносливи соларни системи8.Соларно пумпање вода/соларно наводнување9.Безбедносна камера на соларна енергија
Монокристални бифацијални соларни панели 395w~Производител на квалитет од 420w во ТајванWS390-410WG6MКАРАКТЕРИСТИКА:1.Висока ефикасност Висока ефикасност на конверзија на модулот до 20.67%2.100%EL inline инспекција Подобра доверливост на модулот3.Издржи предно оптоварување со тешко товарење 8100 Pa&задно оптоварување 5400 Pa4.Дизајн за 1500 VDC Ефективно намалете го системот BOS5.НЕ Концерн за загадување на водата ПОГОЛЕТЕ го стандардот за квалитет на водата од Е.П.А6.30-Година Гаранција за излезна моќност Моно-Кристални бифацијални PV соларни панели 395W~420 W,Висококвалитетни соларни модули,100%Произведено во Тајван,Нема кинески ќелии,Ние користиме увезени висококвалитетни материјали за ламинирање,Достапни мини соларни панели прилагодени.Помал PID ефект од дизајнот на модулот без рамка.Антикорозија/Продолжете ја издржливоста.Положете го тестот за пожар UL790(Класа А).Мала тежина со проѕирен модул за заден лист. АПЛИКАЦИИ: 1.Соларна централа2.Исклучено-мрежни соларни системи3.Сончеви системи за домови4.Соларна телекомуникација5.Соларни улични светилки6.Сончеви сообраќајни знаци7.Преносливи соларни системи8.Соларно пумпање вода/соларно наводнување9.Безбедносна камера на соларна енергија
Монокристални соларни панели 410w Производител на квалитет во ТајванWS410G6MКАРАКТЕРИСТИКА: 6X24 парчиња-монокристалниот силиконски модул ја прифаќа технологијата на соларни ќелии PERC Користете високо ниво на TSEC-квалитетна Анти-PID соларни ќелии и Анти-PID материјали за пакување Помина ригорозен притисок на ветерот и притисокот на снегот до 10000 pa(ITRI тест) Погоден за големи-скала покрив,тип на земја,и други регионални програми за инсталација Поминал доброволна инспекција на производи и сертификација на Министерството за економски прашања Монокристални фотоволтаични панели,Соларни панели 410W,Висококвалитетни соларни модули,100%Произведено во Тајван,Нема кинески ќелии,Ние користиме увезени висококвалитетни материјали за ламинирање,Достапни мини соларни панели прилагодени. АПЛИКАЦИИ: Соларна централа Исклучено-мрежни соларни системи Сончеви системи за домови Соларна телекомуникација Соларни улични светилки Сончеви сообраќајни знаци Преносливи соларни системи Соларно пумпање вода/соларно наводнување Безбедносна камера на соларна енергија
Монокристални тркалезни соларни панели 75w Производител на квалитет во ТајванWSR75G6MКАРАКТЕРИСТИКА:1.Мали соларни панели со висока ефикасност со користење на 6”моно-кристални соларни ќелии.2.Бајпас диодата ја минимизира моќноста капка по сенка.3.Користење на високопроѕирно калено стакло со ниско железо,EVA ламинат и Tedlar заден лист.4.Произведено во ISO 9001:2000 година сертифициран објект.5.Гаранција за излезна моќност:10 години минимум 90%;25 години минимум 80%.Гаранција на производот 5 години. Монокристални фотоволтаични панели,Мали соларни панели 75W,Висококвалитетни соларни модули,100%Произведено во Тајван,Ние користиме увезени висококвалитетни материјали за ламинирање.Овој производ е напред-изглед план дизајниран од владата.Целта е да се воспостави систем за мониторинг на суво и влага и автоматско наводнување на обработливото земјиште.Сè додека системот детектира дека почвата е премногу сува,портата за вода автоматски ќе се отвори и ќе наводнува.Кога влажноста на почвата е доволна,Вратата за вода автоматски ќе се затвори,овозможување паметно земјоделство и заштеда на водаАПЛИКАЦИИ: 1.Соларна телекомуникација2.Сончеви сообраќајни знаци3.Соларно пумпање вода/соларно наводнување4.Безбедносна камера на соларна енергија