Вертикална турбина на ветер

Вертикална турбина на ветер Производители, добавувачи-GOOGOL COMPANY.
Ние сме ангажирани во бизнисот за производство, снабдување и извоз на сите видови висок квалитет Вертикална турбина на ветер. Ние строго се држиме до постојниот принцип на висококвалитетна брза испорака и најконкурентна цена. Ние како и секогаш ќе бараме соработка и ќе оствариме взаемна корист во билатералниот бизнис и трговијата со клиенти ширум светот.
Да купувате со висок квалитет Вертикална турбина на ветерпо најдобра цена. Работи што треба да ги знаете за Вертикална турбина на ветер од компанија, производител, добавувач и фабрика во Taiwan
Гордееме на доследно спроведување на квалитетот

Вертикална турбина на ветер

со увери чистотата по конкурентни цени. Ние искрено добредојде јавите домашни и странски клиенти и да соработуваат со нас.
  • Вертикална турбина на ветер - 8-1
Вертикална турбина на ветер
модел - 8-1
300W вертикална ветерна турбина Производител на квалитет во Тајван
Висина:1.3м
Дијаметар на ротација:0.8м
Тежина:35 кг
Материјал за сечилото:композитен материјал засилен со стаклени влакна

Изведба:
Номинална моќност:300 W
Номинална брзина на ветерот:12 м/с
Исечете-во брзината на ветерот:2.5м/с
Намалете ја брзината на ветерот:24 м/с
Номинална брзина:300 вртежи во минута
Анти-максимална брзина на ветерот(3 секунди просек):60 м/с
Бучава(12 м/с): &ле;36 db

Енергетска опрема:
Тип на генератор:три-генератор на фазен постојан магнет
Номинален излез:DC12V,DC24V,DC48V
Inquire Now
производи Листа